ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Şehit Muhammed Fatih Safitürk İlkokulu

Nis

Okulumuz öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atletizm Yarışlarına katıldılar.

Nis

Okulumuzda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz müdür yardımcısı Aslı TOPRAK tarafından " Değerlerimi Davranışlarıma Kodluyorum''konulu Etwinning projesi BİTMİŞTİR.

Mrt

Toprağı vatan yapan şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yılı kutlu olsun. 18 Mart Çanakkale şehitlerini minnetle yad ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda BİGEP kapsamında "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması" yapıldı. Yarışmaya dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Gökçe ALBAYRAM tarafından "BESLENME ÇANTANDA NE VAR ? WHAT'S IN YOUR LUNCH BAG?" konulu Etwinning projesine başlamıştır.

Mrt

Şanlıurfa Valiliği tarafından ilimizde başlatılan Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında okulumuz tarafından ilçemizdeki resmi ve özel ilkokul, ortaokul ve lise kademesinde okuyan tüm öğrencilere yönelik 27.12.2023 - 04.03.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen "Hayallerim ve Ben" adlı resim yarışmamızın ödül töreni gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan eserler sergilendi.

Mrt

Şanlıurfa Valiliği tarafından ilimizde başlatılan Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında, okulumuz tarafından organize edilen ilçemiz okullarındaki rehber öğretmenlerine yönelik UZM.PSİ.DAN. Emin OKYAY tarafından “Hayallerle Kurulan Oyun İyileştirir” konulu seminer düzenlendi.

Şbt

“Hayallerim ve Ben” konulu resim yarışması kapsamında gönderilen eserler 26.02.2024 tarihinde, Kazancı Bedih Güzel Sanatlar Lisesi resim atölyesinde, aşağıdaki kriterler kapsamında değerlendirildi.

Amaca uygunluk (25 puan)

(“Hayallerim ve Ben” temasına uygunluk ve etkileyiciliği ve konuyu resim ile ifade edebilme yeteneği)

Yaratıcılık (25 puan)

Resmin görselliği ve çerçeve düzeni ile kağıdın temizliği (25 puan)

Özgünlük (25 puan)

Şbt

Okulumuzu ziyaret eden Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Okul Müdürümüz Mehmet KAKAÇ ile birlikte derslere girerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerle sohbet ettikten sonra idareci ve öğretmenlerimiz ile okulun işleyişi hakkında toplantı yapan Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz ziyaretini sonlandırıldı. Ziyaretinden ötürü Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz'a okulumuz adına teşekkür ederiz.

OKULUN İNTERNET ETİĞİ KURALLARI

Şbt

Her hafta rutin olarak yaptığımız temizlik kontrollerinde, ilk dönem başarı sağlayan sınıflarımıza ve okul personellerimize düzenlenen tören ile ödülleri verildi.

Ock

Bugün 2023-2024 eğitim öğretim yılı I. döneminin sonuna geldik. Ancak her bitiş yeni bir başlangıcı da beraberinde getirir. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, gelecek geçmiş üzerine kurulur. Öğrencilerimiz de yarıyıl tatilinde yapacakları iç muhasebeyle I. dönemi değerlendirme şansı bulacaklardır. Bu vesileyle öğrencilerimizin II. döneme daha dinamik başlayacağına ve gelecekteki hedefleri için daha azimli ve kararlı olacaklarına inanıyorum.

Ock

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında, velilerimiz ile Safitürk sabunları üretme atölye çalışmamız olan “BEN DE VARIM” projemize katkı sunan Karaköprü Kaymakamı Sayın Yakup KILINÇOĞLU'na teşekkür ederiz.

Ock

BAŞARIYI İZLEME ve GELİŞTİRME PROJESİ (BİGEP) kapsamında; okulumuz Psikolojik Danışman / Rehber Öğretmeni Gökçe ALBAYRAM tarafından "BEN DE VARIM" proje çalışması yapıldı.