ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Şehit Muhammed Fatih Safitürk İlkokulu

Kas

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Meryem Göküş tarafından 4.sınıf öğrencilerimize   gösterdikleri olumlu davranışlar için takdir belgesi verildi ve olumlu davranış panosu hazırlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Ekm

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Gökçe ALBAYRAM tarafından ''Kuşaklar Arası İletişim''konulu broşürümüz hazırlandı. Olumlu davranış geliştirme birbirimizi daha iyi anlayacağımız doğru iletişimle başlar.Bu yüzden kuşakların özelliklerini tanımak doğru iletişim kurabilmemizi kolaylaştıracaktır.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğrenci ve velilerimize yönelik olumlu davranış geliştirme panosu düzenlendi.

Ekm

Rehber öğretmenimiz Meryem Göküş tarafından 4.sınıf öğrencilerimize olumlu davranış kazandırma temalı etkinlik yapılmıştır.